Bioskopsko oglašavanje

DRAGI PRIJATELJI I POSLOVNI PARTNERI,

 

Veliko nam je zadovoljstvo da, cijeneći našu dugogodišnju poslovnu saradnju, Vam predložimo da i ovog puta podržite naš novi projekat koji je od velikog značaja kako za afirmaciju naše kompanije Helada-Mont tako  i za afirmaciju grada Nikšića.

Uz obostrani interes I zadovoljstvo nudimo Vam atraktivan i jednostavan način oglašavanja u našem bioskopu CINEMA 213 koji se nalazi u skopu novootvorenog i atraktivnog hotela Yugoslavia u Nikšiću.

Naša usluga se odnosi na prikazivanje Vaše reklame, tokom cijelog dana, na odlično pozicionirana 3 LCD monitora (od 50 incha) u KLUB-u 213 kao i na velikom bioskopskom platnu (dimenzija 7 x 3m)

Tokom dana, biće prikazivani trejleri aktuelnih filmova sa repertoara na LCD-ovima, gdje će biti i Vaša reklama (10-15 puta dnevno) dok na bioskopskom platnu Vaš prostor za reklamu biće prikazan jednom prije projekcije, sve u vidu banera / postera.

Filmske projekcije se prikazuju 6 dana u sedmici.

Samom novinom našeg bioskopa i kompletnog objekta, privlačimo veliki broj gostiju I posjetilaca tokom cijelog dana čime i možemo garantovati da će veliki broj ljudi vidjeti Vašu reklamu.

CJENOVNIK:

LCD MONITORI

50, 00€ + PDV – mjesečno emitovanje (10-15 puta dnevno)

500.00€ + PDV – godišnje emitovanje

BIOSKOPSKO PLATNO

300.00€ + PDV – mjesečno emitovanje (1 x prije filmske projekcije)

 

Nadamo se ubuduće saradnji i ovog tipa,

VIDIMO SE U BIOSKOPU!