TRIPOZNO
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Vrijeme prikazivanja:
20:00
Početak prikazivanja filma:
12.11.2020.
Žanr:
Horor, Komedija, Triler
Datum primijere:
12.11.2020.
Dužina trajanja filma:
1 hours 41 minutes
Pisci:
Michael Kennedy, Christopher Landon
Direktor:
Christopher Landon
Glumci:
Kathryn Newton, Vince Vaughn, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton
Box Budžet filma:
$5 million
Jezik filma:
Engleski, prevod na Srpski

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamjene tijela, jer ovog puta jedna tinejdžerka tijelo mijenja sa neumornim serijskim ubicom.

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina, ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.
Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u tijelu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo, jer će zamjena postati trajna i zauvijek će ostati zarobljena u obliku srednjovječnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni prihopata za kim je cijeli grad u potjeri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gdje planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.
Uz pomoć prijatelja – “ultra woke” Najle, ultra-fabuloznog Džošue i simpatije Bukera – Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Kasapin otkriva da je žensko tijelo savršena kamuflaža za masakr na žurci.

Dodaj komentar