Cinema 213

Bioskop CINEMA 213 nalazi se u centru grada, u jednom od najprometnijih kvartova Nikšića. CINEMA 213 je sklopu hotela Yugoslavia koji je u vlasništvu firme HELADA –MONT i jedan je najmodernijih bioskopa u Crnoj Gori. Opremljen je najmodernijom 2D i real 3D tehnologijom i opremom koja garantuje najkvalitetniji vizuelni i audio doživljaj.

Cinema 213 posjeduje jednu salu koja ima 200 mjesta. Sala je opremljena i klimatizovana te svakom posjetiocu pruža prijatan ambijent i idealne uslove za uživanje u filmovima.

U sklopu bioskopa nalazi se i LOUNGE BAR – KLUB 213, pravo mjesto gdje možete da sačekate projekciju omiljenog filma ili nakon iste da sa prijateljima sjednete i sumirate utiske.

Za potpuni bioskopski doživljaj, na pultu gdje se kupuju ulaznice, možete odabarati nešto od omiljenih bioskopski grickalica poput kokica i nachosa kao i osvježenje.

Otvaranjem bioskopa CINEMA 213 i prikazivanjem najnovijih filmskih hitova, doprinosimo boljoj afirmaciji i razvoju grada Nikšića i pružamo zadovoljstvo našim sugrađanima koji su na ovakav bioskop čekali i predugo.